Blog

Deň 34.

16.04.2011 21:14

Znova som prišla na chuť Denníkom princeznej od Meggin Cabot. 

Filmy sú strašné, ale  knihy... jednoducho ... úžasné?!

 

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Princess_Diaries#Michael_Moscovitz

Deň 33.

15.04.2011 21:47

 Práve som dopiekla moje výtvory z FIMA. :)

,,Od 9. dubna v sobotu večer na ČT1 a ČT HD Sherlock Holmes pro 21. století. Ve Velké Británii u diváků velmi úspěšná a kritikou vysoce ceněná série BBC zatím tří filmů Studie v růžové, Slepý bankéř, Velká hra (2010). Snímky volně čerpají motivy z klasických příběhů Sira Arthura Conana Doyla. V rolích Sherlocka a doktora Watsona excelují Benedict Cumberbatch a Martin Freeman, v českém znění Vojtěch Dyk a David Švehlík." (https://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/press/?id=5494&strana-1=1&category=1)

Deň 32.

14.04.2011 13:41

 Dnes som bola na nurológii a nemám veľkú radosť z výsledku. O tom ale teraz nechcem točiť.

O 30 dní začína Eurovision song contest 2011 (alebo, ak chcete- Eurovízia). Pesnička, s ktorou nás budú v Nemecku zastupovať TWiiNS-ky I´m still alive, ma na prvý posluch riadne zamrzela. ,,S týmto chcú niečo dosiahnuť?!" No po dvoch posluchoch a prezretí si aj viedeoklipu sa môj názor trošilinku zmenil. Na rozidel napr. od Portugalska je Slovensko na tom so svojou pesničkou riadne vysoko. A skúste si prečítať tie komentáre na youtube typu: 
,,I didn't like this song at first..... after hearing this song for a few times I really liked it :D"
,,
Yeah, this year Slovakia has a lot of chances.  Greatings from Ukraine. )"
,,Great song! :)  Greetings from Hungary :D"

,,Wow,actually i dont like this songs like ''I Love Belarus'' which sing about their country or have a music video which shows the country. But this is actually really good,my favorites till now are:

1-Slovakia, 2.Azerbaijan, 3-San Marini, 4-Netherlands, 5-Estonia, 6-Hungary, 7-Armenia       But i think this will change ;)"

 

Tu máte vyššie spomínanú ,,I love Belarus":

 

 

A tu ,,I´m still alive": 

BTW: Pekný videoklip. Podľa mňa. :D

 

Deň 31.

13.04.2011 19:00

 Nálada pod psa, lebo:

1.) Dokafrala som kontrolný diktát (ktorý, mimochodom, bol určený pre o 2 roky starším žiakom, ale čo už...), čo u mňa znamená, že: mala som asi 3-     4 chyby= známka: 3 (alebo 2 ak  bude mať riaditeľ dobrú náladu)

2.) Ani neviem...

3.) Môj plán napísať knihu každý deň upadá viac a viac...

4.) Teta Janka, snažím sa s vami súcitiť!

 

Dnes som sa opäť pokúšala niečo robiť s Fimom. Celkom sa mi podarilo to, čo som robila, no náušnice musia byť vždy dve= pár, a mne sa 2 rovnaké nepodarili. Čo už. Pri ručnej práci to jednoducho nie je možné. Myslím. :D

 

Takže: Ou- kej. 

 

Deň 30.

12.04.2011 19:48

 Nestíham! Napíšem len toľko, že som sa ešte neučila a čo robím? Pozerám si pesničky, ktoré budú odprezentované na Eurovision song contest 2011. Už som si pozrela asi polovicu, a poviem vám toto: zatiaľ nič moc! :)

https://www.eurovision.tv

Deň 29.

11.04.2011 17:55

 Ajaj. :D 

Znova ma kopla múza. 

A ja neviem, čo s tým.

Až sa bojím, čo z toho vznikne.

A som z toho zmätená.

Ale treba to aspoň skúsiť, však?

 

Bella- stršne krásny film, odporúčam! :)

Deň 28.

10.04.2011 15:57

 Dnes som sa znova pokúšala robiť niečo s FIMOM. Celkom sa mi toho podarilo (:D), no dám to sem, až keď to bude hotové. 

 

Deň 27.

09.04.2011 18:32

 So-bo-ta. 

Upratovanie.
Niečo s Fimom.
Aprílové počasie: slnko, vietor, dážď- vietor, slnko- vietor, dážď, slnko- vietor- ........

Celý deň (to takto vyzeralo) !!!

Deň 26.

08.04.2011 21:56

 Takže.. Spolu s kamarátkou sme si boli kúpiť ,,FIMKO". A okrem toho sme sa riadne nasmiali. :D A aj kvôli tomu, že sme toho nakúpili toľko, koľko sme toho nakúpili nám teta predavačka prihodila niečo navyše. ,,Ďakujeme :D"

Cestou z obchodu sme stretli maskota O2 , o ktorom som si nevedela čo myslieť... :D Aj vás určite vytočí, keď stretnete človeka v kostýme, ,,spoza" ktorého nevidno jeho oči (ale on vás vidí). Jednoducho mám panický strach z takýchto ,,vecí". Tí, čo ma videli po tom, čo som sa zľakla maskota Aquaparku Tatralandia by vám mohli rozprávať... :D Ale to už je o inom. Keď sme toho maskota o pár minút stretli ZNOVA, mal v rukách balóny, a moja (niekedy až príliž) spontánna kamarátka si od neho jeden vypýtala. Nemohla som to nechať tak, nuž som si jeden vzala aj ja a utekala som kade- ľahšie (od toho divného... človeka oblečeného do veľkého modrého kostýmu :D).  Aby som balónikom dopriala publicitu, poviem vám toľko: jeden skonšil niekde sa potulujúc Prešovom po tom, čo môj ocko otvoril kufor na aute (jednoducho silný vietor robí svoje) a ten druhý, kamarádkin, skončil tak, že počas toho, čo sme sedeli v aute jej bolo horúco, a vietor znova urobil svoje. Tento balón ale skončil svoju cestu asi meter od auta, pretože mu cestu skrížil naozaj pichľavý krík. :D A ešte predtým sme si kúpili, ako inak, kokos, ktorá nám neskôr (,,Ďakujeme!") rozbil/ otvoril kamarátkin brat. Neskôr sme spravili fimotiny, ale o tom potom! :)

 ***,,Kamarát"***

 MY SME TU DOMA! :D 

Deň 25.

07.04.2011 19:51

Práve som začula zvučku počasia z telky, čo znamená, že o takých 8 minút mi začína seriál. :D Dnešok = komédia. Mala som iba 5 vyučovacích hodín, takže som sa akoby tešila, že sa konečne stihnem naučiť na to, na čo sa naučiť mám. Stihla som? Ako sa to vezme... Spolieham sa na to, že sa mi podarí niečo napchať do hlavy ešte zajtra v škole... 

Celkom pekné, však? Čo ma ale trošku sklamalo je to, že sa táto pesnička nedá stiahnuť, prečo, to vám ani nezačínam vysvetľovať pretože už musím ísť! :D

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>