Blog

Deň 13.

26.03.2011 19:33

 Ako poračovala šnúra tenisových zápasov dnes? Nepokračovala. Jednoducho nám dnes nejako nevyšlo počasie, ale čo narobíme? Dnes som si ale ,,zahrala" ping pong s mojím bratom. Zo začitaku loptička lietala kade- tade, pretože som bola naladená na silné tenisové údery ešte zo včera. Prvú hru som prehrala 11:4, čo nie je až také zlé (že som to ja s mojou šikovnosťou a skúsenosťami s ping pongom). Ako je ale verejne známe, niekedy je horšie a ťažšie hrať s amatérom ako s profíkom. Niekedy som totiž loptičku odpálila na také nečakané miesto, že ju môj protihráč netrafil. Druhú hru sme ani nevnímali. Bola to taká ,,výmena loptičiek" pričom sme sa vkuse zakecávali.

  

Hlavnou témou bol náš minuloročný dvojdňový výlet do Aquaparku Tatralania a to, ktorý tobogán je najlepší. Ja osobne si, aby som pravdu povedala, s istotou nepamätám, ako sme sa od rozprávania sa od ping pongu dostali až k Aquaparku, ale to teraz ,,pitvať" nebudem. :)

Dnes bude na Nove a Markíze vysielané semifinále Česko- Slovenskej SuperStar a mne sa ho veľmi pozerať nechce, ja budem čakať iba na výkon dvoch ľudí, ktorí ma z chlapcov v tohtoročnej SuperStar zaujali- a to Martin Harich a Noah Scott Ellenwood. Dúfam, že niektorý z nich nebude spievať posledný zo všetkých, pretože nemám náladu na to čakať do 22:30 na dvojminútové predstavenie. To ani neurobím, pretože musím ráno skoro vstávať a k tomu sa dnes mení čas, takže si pospíme ešte o hodinu menej. Odteraz sa ale bude neskôr stmievať, takže (aspoň ja) som ochotná túto cenu jednej o hodinu kratšej noci zaplatiť. A čo vy? 

Každopádne prajem pekný zvyšok dňa! :)

Deň 12.

25.03.2011 18:31

Ako sa môže niekto spýtať lekára, ktorý predtým povedal, že sa operácia vydarila, či ten operovaný človek prežil?

 Tenis:  ,,Aaaaa.."

            ,,Eeeee.."

            ,,Uuuuu.."

            ,,Aaaa.."

Takto vyzerala jedenapolhodinová hra tenisu, ktorú sme dnes spolu s mojimi dvoma kamarátkami predvádzali na ihrisku. :) Celé to vyzeralo asi tak, že my, tváriace sa ako prvotriedne tenistky, ktoré ale trafili 2 z desiatich striel od súperky. To si ale nikto nevšímal, pretože sme sa zadúšali od smiechu z tých výkrikov: ,,Aaaa..." (a pod.). 

 

Dnes som si bola kúpiť v DM-ke (drogérii) istý sprchový gél, ktorý vonia veľmi veľmi pekne. Vôňu vám sprodukovať neviem, takže si ju domyslite (:D).

Taktiež som si dnes na pošte kúpila 2 známky z limitovaného vydania Slovenských  veľkonočných známok (2011) s barančekom, ktoré dokonca voňajú vanilkou! Urobila som tak preto,lebo by som si rada zbierala známky. Uložila som ich (obidve) do ockovho albumu so známkami... 

Veľká noc 2011: Ľudový motív

A čo ďalej? ,,Som uťahaná ako pes..."

To kvôli tomu tenisu! Zajtra si znova zabehám pri (dúfam že už aspoň trošku) kvalitnejšej hre. Ak vôbec budem vládať. Hm... aby som pravdu povedala vyšla som (trošku) z formy. Viete, takto to vyzerá, keď niekto rok nedrží teniskovú raketu v ruke.

,,Ten život si myslí, že to človeku osladí, no raz-dva všetko dopletie."

Deň 11.

24.03.2011 18:25

 Najromantickejšia veta na svete: ,,Porque te quiero."

Pravdepodobne jej nerozumiete, tak si ju hoďte do prekladača. Ak neviete, v akom jazyku tá veta je, nechajte to tak, jednoducho si ju zapamätajte ako najromantickejšiu na svete a hotovo! :)

,,A čo dneska? Treska!"

Znova pekné počasie, pochodila som po meste a snažila som sa nájsť si nejaké pekné topánka a pravdaže- nič! Nohy ma teraz bolia od toľkej chôdze (:D) ale no... 

Dnes bol celkom v pohode deň až na to, že sme mali 2 vyuč. hodiny s jednou učiteľkou a ďalčie 2 vyučovacie hodiny s druhou učiteľkou a zvyšnú, jednu sme mali telesnú výchovu a to veľmi kometovať nechcem, pretože sme skákali cez kozu a to si asi domyslieť môžete. Myslím tým, ako to asi vyzeralo. :D  S roznožkou problém nemal myslím nikto, no keď došiel rad na skrčku. :D Ja osobne som sa bála, že sa znova ,,potknem" o kozu takže tak... 

Túto (126.) časť nespútaného anjela pozerám teraz na YouTube po španielsky pretože na DOME pôjde až v pondelok. Ten začiatok je smutný, no rozosmial ma ten kvet, o ktorý sa každý obtiera (ten veľký na palmu sa podobajúci v čakárni úplne na začiatoku :D)

Tak, odomňa na dnes ALL, majte sa! :)

Deň 10.

23.03.2011 17:44

 Ako len dnes bolo pekne! Slnko svietilo, bolo teplo... Taký krásny jarný deň! :D 

Bola som si kúpiť nové číslo časopisu Kamarát, no trošku ma to sklamalo. Kúpila som si ho kvôli tomu, že tam je spomínaný Bruno Mars a Wiliam Levy s Maite Perroni. Mali tam byť ,,megainterview" a namiesto toho iba veľa fotiek a málo textu. A k tomu veľa chýb, ktoré by sa v časopisoch na takej úrovni nemali podľa mňa objavovať. No nie je veľmi drahý a to je predsa len plus, však? 

  Pevné puto  Vražda v Slopnej Dnes som začala čítať (aj napriek tomu, že zároveň čítam ďalšie 2 knihy) knihu Pevné puto. Je to dosť smutné, ale tá kniha ma k sebe tak veľmi pripútala!  Chcela som si prečítať len úryvok a skončilo to tak, že som čítala a zrazu mám 20 strán za sebou. Dnes nám pani učiteľka púšťala na rádiu kúsoček z knihy Vražda v Slopnej prerozprávanej na cédečku, ktoré bolo pri tej knihe. Je to ozaj zaujímavé a vraj je tá kniha dobrá. Celé je to o tam, že sa v dedine menom Slopná stane vražda a príde ju vyšetriť 12 najznámejších detektívov (medzi nimi Hercule Poirot či slečna Marplová) a každý má svoje vysvetlenie na to čo sa stalo a kto to spôsobil.

Dovidenia zajtra! :)

Rytmus sa stretne s Ježišom a hovorí mu: ,,...si spasil."  :D :D

  

Deň 9. alebo *všetko najlepšie, Tina!*

22.03.2011 18:34

 Aj u vás bolo dnes teké pekné počasie? 

Tu sa na nás vyškieralo slniečko celý deň a pri jeho západe zdobila horizont pestrá škála farieb. Od ružovej až po modrú. 

Čo mám dnes nové? V kníhkupectve menom ,,Ruská kniha" som našla v akcii knihy Pevné puto a Navždy princeznou. Hádajte, koľko ma spolu stáli? 4 Eurá! Tomuto sa vraví akcia, nemyslíte? A ak by som si čistou náhodou kúpila ešte knihy v hodnote 6 Eur, mohla by som si kúpiť Avatar Jamesa Camerona (Príručka ako prežiť) iba za 10 centov. To som ale nespravila... čo už! :)

Nové mám aj ponožky (spolu 10 párov) takže mám zásobu ponožiek a tiež košelí- blúzok, pretože mám 2 nové. Jedna tmavo modrá (dlhšia) a druhá károvaná  ružovo- sivo- modrej farby.

Ako ste si možno všimli, včera som do rubriky Čo mám rada pridala priečinok Hry a v ňom článok The Sims III. Prezrite si ho, ak chcete, chcem aby ste videli ako vyzará môj dom v tejto hre :). Rada by som pridala aj osobitný článok k tejto téme. 

A teraz idem makať na článku! :)

 P.S.: Tina (moja sestrenica) má dnes 15 rokov, takže jej želám veľa štastia zdravia a všetkého, čo som jej osobne nepopriala. :)

 

,,Neideš sa radšej venovať svojej snúbenici?"
,,Mojej snúbenici sa už venuje tvoj snúbenc."

Deň 8.- 1. jarný deň

21.03.2011 18:56

 Ako ste si už možno všimli, dnes je 21.3.2011- teda 1. jarný deň roku 2011. Je to milé, však? Ja osobne som až tento rok prišl an to, že mám JAR dokonca radšej ako leto! V lete sa síce celý deň oddychuje, pretože sú prázdniny atď. ale jar- to je z každého rožku trošku- je aj teplu, aj osviežujúco, vtáčiky spievajú, potok zurčí a každý je šťastný. Ak neberiem do úvahy vrtošivý apríl, je všetko OK. 

Včera večer- vyzeralo to asi takto: chvíľu išiel Avatar, potom sme prepli na SuperStar a znova Avatar a znova SuperStar...  Takže som nakoniec prešvihla jedniného típka, na ktorého som čakala... A tým je Noah Scott Ellenwood.  Našťastie ale existuje neičo ako internet. A tu ho máme:

 

Z neho ešte niečo bude, nemyslíte? :)

No nechcem to zakríknuť iba preto, že chlapec vyzerá ako vyzerá a že spieva ako spieva atď... :)

 Dnes je to odomňa všetko! :)

Deň 7.

20.03.2011 11:13

 ,,Mimochodom"... Všimli ste si ten nadpis? ,,Deň 7."!!!!

To znamená, že mám výročie. Výročie ako výročie, poviete si... Prešiel týždeň odkedy som založila blog. Nie stránky www.slafqa.webnode.sk, ale blog na týchto stránkach, to sa musíme naučiť rozlišovať!

Je iba nedeľa ráno, takže sa nič prevratné nestalo (ak nerátam to, že som bola v kostole). Chcem vám ale predstaviť jeden španielsky film, ktorý som včera pozerala (ale v češtine... v španielčine totiž niesom veľmi zdatná, ak mám pravdu povedať...) na HBO- čku. Tu máte trailer:

 

Ak sa k tomuto filmu nejako dostanete, pozriet si ho, je celkom zaujímavý... :D A vtipný miestami.

Neviema ako vy, ale ja sa už veeľmi teším na zajtra. Je to síce pondelok, ide sa do školy atď., ale večer okolo 21.00 ide ďalší diel ,,Šeherezády" na ktorý sa celkom teším. Toto je napísané ja funstránke tohto seriálu:,, Ďalšiu premiérovú epizódu vášho obľúbeného seriálu Tisíc a jedna noc uvidíte na Markíze už v pondelok o 21.00. A nezabudnite- od pondelka môžete na DOMA sledovať o 15:25 reprízu epizódy z predchádzajúceho večera. "

  

 A to ma potešilo naviac! Bude chodiť repríza! Domov zo školy síce chodím až o 16:00 ale čo už (:D)!

Dnes je to odomňa zatiaľ všetko, prajem príjemnú a ničím nerušenú nedeľu!

Deň 6.

19.03.2011 18:00

gahiga Aby som pravdu povedala, už som sa na tomto blogu celkom zorientovala. Je pekné počuť niečo také od toho, čo ten blog píše, však?

Sobota, sobota... Aby som pravdu povedala, okrem toho, že si v ten deň môžem pospať na ňom nič pozitívne nevidím. Niežeby som nemala rada ten pocit, keď si večer ukonaná ľahnem na posteľ v mojej pekne upratanej a útulnej izbe ale... :D

Znovu som checkovala videá od Nigahigu a našla som jedno aktuálne ohľadom katastrofy v Japonsku: 

 

Pre anglicky nezdatných: Celé je to o tom, že ľudia, ktorí majú radi Japonsko majú zatrúbiť. Za každé zatrúbenie sa zvýšila čiastka, ktorou samotný NigaHiga prispeje.

 

Celková myšlienka sa mi páči, nemám čo viac dodať.

Už ste sa pozerali čo som sem pridala predvčerom? Deň 4.? Nie? TAk sa pozrite a nezabudnite si pustiť Korsakova: Scheherezade!!!

Ja tejto krááásnej skladbe fičím už tretí deň, ak mám pravdu povedať... :D

 

 

Deň 5.

18.03.2011 17:44

 Dnes som tu len narýchlo.

MYslím že dnešok, piatok, bol celkom vydareným zakončením pracovného týždňa. Teda aspoň pre mňa...

Písala som písomku z chémie, ktorú mala písať iba polovica našej triedy (15 ľudí). Učiteľ písomky rozdal no 2 sa mu zvíšili, tak sa spýtal, kto ju chce písať dobrovoľne. JA som sa prihlásila, veď to učivo je ľahké a teraz neľutujem. Neskôr nám totiž povedal správne odpovede a pokiaľ ma pamäť neklame, mám všetko správne. Dnes som bola na nákupoch, mala som na pláne kúpiť si toho viac, no nakoniec to skončilo tak, že mám nové nohavice. Jedny. No viac ani nepotrebujem. Chcem, ale nepotrebujem. 

A teraz, Grenade:

 

Možno tú pesničku neobľubujete, no ja si ju rada spievam. Aby som bolapresnejšia, kričím si ju ale do detailov nerada zachádzam :).

Nemá nijakú nadveznosť na dnešný deň (ak nerátam to, že som ju počula v rádiu práve keď som si prezerala topánky v RENE), no je pekná a hotovo.

Na dnes je to odomňa všetko.

Deň 4.

17.03.2011 14:52

 Dnešok sa niesol v duchu mnohých mŕtvych žiab. Aby som to nezainteresovaným vysvetlila, poviem iba, že som jednoducho ,,stretla" mnoho mŕtvych žiab. ,,Nech odpočívajú v pokoji", poviete si. Nech je tak.

Celý deň pršalo, čo sa mi vôbec, ale vôbec nepáči, ale počasie ja neovplyvním. Konečne som sa dopátrala, čo je to za hudbu, korú si Onur púšťa v 2. časti Tisíc a jednej noci, ktorú som, ako viete včera pozerala. Dnes sa mi podarilo nejako, aby som povedala pracdu, ani neviem ako podarilo zistiť, že tá pesnička je od sladateľa menom Rimsky Korsakov a má názov, ako inak, Scheherazade 

(poznámka pre menej inteligentných: v preklade je to Šeherezáda). Pieseň máte tu:

 

dúfam, že sa vám zapáči rovnako ako mne. :) Tá vo filme je trošku iná, ale v podstate je to tá istá takže to ďalej pitavť nebudem. :)

Mám trošku skleslú náladu pretože je také počasie, aké je a zajtra píšeme 2 písomky, na ktoré sa mi vôbec neche opakovať učivo, ktoré už ,,viem", ale musím, no... Teda ak chcem mať čisté vysvedčenie a ak chcem ísť  vďaka tomu cez prázdniny zadarmo do Aqua Parku Tatralandia... teda ak tam vôbec pôjdeme... :D 

O tom potom, na dnes končím.

 

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>