Blog

Deň 24.

06.04.2011 18:27

 Nové nemám nič, akurát viem, že je možných  6 rôznych vysvetlení, prečo ma bolí hlava. Takže v najbližšov čase pobehám po asi 4 ambulanciách. Začínam si pomaly o sebe myslieť, že som istý typ človek -HYPOCHONDER (neviem, či to je spisovné)-, ktorému jednoducho vždy niečo je. A čo je najdivnejšie, na každé zo 6 vysvetlení mám symptómy- napr. ma hlava môže bolieť kvôli chrbtici- mám krivú chrbticu, možno ma bolí  kvôli zlému zraku- znova sa mi zhoršil...

Atď....

Čo je ale pre mňa kladné, je to, že dnes sme namiesto dvojhodinovky s riaditeľom mali 1 hodinu geografie a jednu hodinu dejepisu, čo sú moje nejobľúbenejšie predmety!

Celkom sa teším napiatok, pretože si pôjdem kúpiť FIMO, potom sem nahádžem, čo sa mi z neho podarilo stvoriť! :)

 

Deň 23.

05.04.2011 11:20

 Vynechala som deň s takým pekným označením- pre mňa- Deň 22., kvôli zdravotným problémom. Jednoducho som nevládala sadnúž si za počítač a aj teraz som tu horko- ťažko. Ďalej to asi rozvádzať nebudem. :D

Dnes som doma, pretože bolesť hlavy, ktorá je ozaj kolosálna, neustáva. Som aj celkom rada, pretože ma dnes čakala písomka, na ktorú som sa kvôli miréne nemohla učiť, a tiež skúšanie mňa (a ostatných spolužiakov)  riaditeľom testami, ktoré sú určené pre deviatakov chystajúcich sa na Monitor... Myslíte si, že je to čudné? Aj ja.. Riaditeľ nás síce (ako jedninú triedu na škole) učí gramatiku, ale v tých testoch sú veci, ktoré sme si z ním ,,opakovali" (a to sme sa ich pritom ešte neučili) v pribehu asi dvoch vyučovacích hodín. Dnes z totho mal skúšať, zajtra má byť test a ja neviem takmer nič. Jednoducho mi to nejde (ako jediná vec zo slovenčiny) do hlavy, no... :D Poviem vám akurát, že ,,načo mi budú" poučky tipu: Zámená delíme na:....., ......, ....., ....., a ..... ešte delíme na ......, ...... atď. atď. !!

 No... mám už dosť! :)

Deň 21.

03.04.2011 19:22

 1.) Dnes uplynul 3. týždeň môjho prispievania sem

2.) Dnes je nedeľa= nič sa ,,nedelá"

3.) Ďakujem mojim dvom sestrerniciam za zaujímavý deň

Celé to vyzeralo asi tak, že sme sa fotili, rozprávali, fotili, prechádzali, fotili... A myslím, že vznikli celkom pekné fotky, ktoré by som rada použila ako profilovku na Facebook-u alebo niekde inde. No nebujte sa, nefotili sme vkuse iba mňa. Vznikli aj pekné fotky mojich sesterníc (tímto vás pozdravujem, Tina a Zuzanečka :D).

Tak to je odomňa (aj keď je toho málo) na dnes všetko, majte sa! :)

Deň 20.

02.04.2011 17:17

 Jednen z tých lepších vtipov:

- Kto je?
- Sused
- A čo chcete, človeče, takto neskoro v noci?
- Máte cesnak?
- Nemáme!
Asi za pol hodiny zvoní zvonček znovu.
- Kto je?!
- Sused.
- A čo zase chcete?!
- Nič, nesiem vám cesnak. 

  

 

Ajajaj. Predvčerom som si trošku zabehala a ešte vždy ma bolia nohy. :D Strašné veci. V lete (alebo aj terz, no...) si musím poriadne zlepšiť kondičku. Dúfam, že nebudem až tak lenivá, že si každý deň zabehnem aspoň 500 metrov. Veľa to nie je, ale... Kondičku si musím zlepšiť aj preto, aby som na ďalší školský rok prekonala svoj rekord (110/ minúta) v skákaní na švihadle. 

Dnes je sobota, ktorú som, ako vždy, strávila zväčša upratovaním. oproti včerajšku bolo naozaj pekné počasie, ktorému som sa určite potešila nielen ja. Na oblohe je ešte aj teraz iba zopár obláčikov! 

Včera bolo 1. apríla- ja osobne tento ,,deň bláznov" veľmi ,,neoslavujem" či nemám veľmi v láske- veď čo je dobré na tom, keď niekoho oklamete alebo ak niekomu uškodíte s výchvorkou menom 1. apríl? Ja osobne ale ďakujem Bohu, že máme takú triednu učiteľku, akú máme pretože nástrahy, ktoré jej moji spolužiaci včera pripravili brala s úsmevom a podotkla iba: ,,Dajte to tam, odkiaľ ste to vzali."
 

Deň 19.

01.04.2011 19:47

 Poviem vám len jedno:

Deichmann- Deichmann- Deichmann!

A tiež musím dodať: som veľmi, ale veľmi unavená!

Dnes sme totiž (takmer) celá rodina spolu s mojimi ,,krstovcami" absolvovali nákupy v Deichmanne a iných obchodoch poblízko. A aký je výsledok? Myslím, že každý (vrátane mňa) je spokojný. Ja som z Deichamannu odišla spolu s topánkami (,,botaskami"), balerínkami koralovomodrej farby a s naozaj môjmu srdcu blízkou kabelkou,ktorá sa mi zapáčila hneď, ako som ju zazrela. 

 Asi ste si domysleli, čo je na ktorom obrázku a je musím dodať už iba to, že po: a) obrázok kabelky som nenašla,

a po: b) Tie topánky -mám pocit-, ktoré sú na tomto obr. nie sú úplne totožné s tými, ktoré má ja.

A čo sa vlastne dialo predtým? Asi tikrát sok obehla celú Baťu a rôzne iné obchody s obuvou, no nenašla som nič uspokojivé... A hneď po tom, čo som vošla do Deichmannu, začala som zvažovať dokonca 4 možnosti- teda mala som na výber zo štyroch druhov topánok, ktoré ma doslova okúzlili. 

A ešte skôr, okolo 12:00 som sa dozvedela, akú známku mám z poslednej písomky z chémie- a na moju radosť- bola to jednotka! Dokonca plný počet bodov! Teda, aby sme sa chápali- niežeby ma to nejako udivovalo- myslela som si, že to takto dopadne, pretože názvoslovie halogenidov je naozaj ľahko zvládnuteľné učivo, ale jednoducho som sa potešila! :)
 

Deň 18.

31.03.2011 15:13

 Niekto si možno vraví: ,,Kedy ma konečne kopne múza?"

No ja mám iný problém. Potrebujem, aby ma ,,kopla" vytravlosť. Mám totiž toľko nápadov, no nedokážem ich realizovať. 

Ajajaj! :)

Dnes som sa na chvíľa tak veľmi potešila!! Dozvedela som sa, že nám zajtra má odpadnúť hodina dejepisu. Potešila som sa- jéj! -budeme mať iba 5 hodín. No moja radosť netrvala dloho. Dejepis je totiž piaty a máme aj 6. hodinu, takže piatu nemáme a šiestu áno, takže sa toho veľa nezmení, iba ak to, že sa skôr naobedujem. :)

Takže zajtra skôr domov neprídem. Na čo sa teším, aj keď je to čudné je, že dnes večer pôjde ďalšia časť Tisíc a jednej noci, aj keď je divné, že sa teším na ničo také. :D Včera som si pozerala Modré z neba. Pozerala som ho hlavne kvôli tomu, že v jednom z troch príbehov sa objavilo stretnutie ,,Šeherezády" z jednou mamičkou zo Slovensky, ktorej synček má leukémiu a ona sama má dokonca cukrovku. No Modré z neba som si pozrela celé a som rada, pretože táto časť bola naozaj pekná.

Obrázok „Bergüzar mi povedala, že by veľmi rada navštívila Slovensko a dala prísľub, že určite príde,“ prezradil v závere Novému Času tajnú informáciu Rozboril. Zabávač celú cestu sprostredkoval ako tajný sen aj jednej Slovenke. Ako toto stretnutie dopadlo a či na Slovensku skutočne onedlho privítame aj samotnú Šeherezádu, sa zrejme dozvieme už čoskoro. Nový Čas vám ešte predtým prináša zopár nestrážených záberov, ktoré sa nám počas schôdzky podarilo ukoristiť..."

Deň 17.

30.03.2011 15:32

 Včera som, ako ste si možno všimli, prispela veľmi stroho. Viac som toho jednoducho nestihla... :D Jednoducho- škola je dôležitejšia! Toto je môj argument. A aj keby som to stihla, veľa nového by ste sa nedozvedeli. Dnes sme mali, ako vždy dvojhodinovku slovenčiny- gramatiky, ktorú nás učí náš riaditeľ. Hodiny s ním sú jednducho.. ťažké na sústredenie. Celá trieda zívala, ja tiež a ďakovala som Bohu, že nás učí riaditeľ- mobil mu totiž zvonil každých 10 minút, takže sme si vydýchlia aspoň vtedy! :) Neskôr nám oznámil, že si v pondelok napíšeme ,,testík" zo všetkých slovných druhov. Bude tam 41 ,,otázočiek". 41!!!!!!!! To by (možno) nebolo až také strašné, ak by sme nemali také obsažné poznámky. Veď načo mi je treba vedieť všetky podrobnosti- ako napríklad ako sa delia radové číslovky alebo častice!

Aby som vám vysvetlila môj včerajší príspevok a la James Bond, poviem toto: chystala som nejaké materiály na projekt, ktorý robíme ja a ďalšie moje 4 spolužiačky na hodine JAV (jazykovo- komunikačnej výchovy). A téma je -ako inak- JAMES BOND. :)

Toto video mala jedna ,,organizácia" na facebooku na nástenke:

Úžasní, však?

************************

,,James, zabite tú muchu!"
,,Prečo pane?"
,,Chcem byť chvíľu sám!"

Deň 16.

29.03.2011 19:53

Deň v znamení BONDA.

Viac k tomu nemám čo dodať.

Deň 15.

28.03.2011 18:37

 Pon-de-lok. Možno mi neuveríte, no v piatok som sa na dnšný deň tešila. Moja radosť však už včera pominula.. Mám za sebou (rovnako ako všetci moji spolužiaci- okrem tých chýbajúcich) 2 písomky. Aby som pravdu povedala, prípravu na nich som riadne odflákla. Jednoducho sa mi učiť nechcelo.(!) Prvá písomka- z techniky- pravdepodobne dopadne celkom dobre. Moja príprava spočínala v tom, že som sa včera večer počas sledovania SuperStar premohla a to, čo som sa mala naučiť som si napísala na malý papierik (bolo to 10 listnatých stromov +ich vlastnosti a 5 ihličnanov +ich vlastnosti), ktorý som mohla so sebou nosiť všade. Všetko z neho mám (a mala som počas písomky) v hlave. No čo sa nestalo? Nepísali sme písomku iba z tohto(na moje prekvapenie)! Za to som mohla získať iba 16 bodov z 52/53-nie som si istá- ! Mala som sa naučiť aj ďalšie 2 A4 učiva. Niežeby to bolo veľa, ale nevedela som, že sa to bude na písomke. No učiteľ bol taký ohľaduplný, že nás pred písomkou nechal ,,opakovať" si učivo. Takže som do hlavy dostala aspoň niečo. Nebolo to resne 10 minút, ale čo už... Neskôr som si počítala, čo mám zle: 1 vec som tam nemala, (-1bod), ďalšie 3, myslím boli zle. To bude jednotka tak či tak, pretože nám povedal stupnicu a tá je naozaj prívetivá!

Druhá písomka bola z literatúry. Väčšinu učiva som si zapamätala vďaka voľnej hodine náboženstva a neskôr na písomke som všetko vedela takže som spokojná. 

Aj vás tak bolí hlava? Mne ide prasknúť a to je jednej z dôvodov, prečo by som už mala končiť! :)

---Dnes bolo pekné počasie!---

Deň 14.

27.03.2011 16:47

 Už dva týždne prispievam do tohto blogu. Celkom sa za to obdivujem, ale teraz vám idem niečo oznámiť.

Som veľmi uťahaná, pretože som dnes strávila okolo 3 hodiny pobehovaním po ihrisku. A prečo som behala? Snažila som sa odbiť svetlozelenú loptičku. Čím? No predsa raketou! Asi ste už stihli vydedukovať, že som tie 3 hodiny na ihrisku strávila hraním tenisu.  Čo ma ale zarazilo, je to, že mi po chvíli opuchli ruka, pery aj oči. Snažila som sa to ignorovať, no je jasné, že mám (pravdepodobne) ďalšiu alergiu. To sú však iba dohady takže... Dnes som nerobila nič iné, ak nerátam to, že sa mi podarilo dočítať knihu Vražda v Slopnej (nakoniec mi ju požičala moja spolužiačka). Bola celkom zaujímavá a skončila sa asi pribnižne tak, ako som si myslela, že skončí. 

Odomňa je to nadnes všetko, ,,dovidenia" zajtra! :)

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>